Life

En av de största hälsokostbutikerna i Sverige är Life. De har flera fysiska butiker runt om i landet och även en egen webbshop. Faktum är att det är en butik som finns i hela Norden. De lägger stort fokus på ett noga utvalt sortiment som tilltalar en stor massa. De har inte bara kosttillskott och naturliga skönhetsprodukter, de har även bra och miljövänliga städprodukter och annat som inte har stor påverkan på vårt klimat. Du kan alltså göra ett medvetet val på många sätt.

Brinner för hälsa och välmående

Något som har gjort Life väldigt framgångsrika är att de verkligen brinner för hälsa och välmående. De menar att framgången till en hälsosam livsstil är att hitta balansen mellan bra kost, regelbunden motion och vila. Om du besöker en av deras butiker kan du alltså räkna med att du får massor med goda råd av deras anställda. De kan rekommendera allt från ett bra kosttillskott till vilket schampo du ska använda.

Många är väldigt noga med att äta så naturliga livsmedel som möjligt. Men det är minst lika mycket att se över sina skönhetsprodukter. De ska helst också vara så naturliga utan skadliga och uttorkande ämnen.